Adaptc Xtreme

Wie zijn wij

Adaptic is een Tsjechische fabrikant
van ergonomische bureaustoelen voor
de hele dag thuis of op kantoor.

Adaptic Benelux

Koop Communicatie
Meidoornkade 22
3992 AE Houten
Telefoon +31(0)306342760
Info@koopcommunicatie.nl

Wie zijn wij

Wie zijn wij

Adaptic is een Tsjechische fabrikant van ergonomische bureaustoelen voor de hele dag thuis of op kantoor.

Adaptic Benelux
Koop Communicatie (handelsnaam) adaptic-bureaustoelen.nl

Gevestigd aan de Meidoornkade 22 3992 AE HOUTEN

Telefoonnummer +31 (0) 30 63 42 760
(ma t/m vrijdag van 9.00 u tot 17.00 u)

E-mail:info@koopcommunicatie.nl

KvK-nummer: 73550493

BTW-identificatienummer: NL810058613.B01

Over Adaptic

Onze Adaptic bureaustoelen maken natuurlijke mobiliteit van de wervelkolom en activering van diepe core-stabiliteitsspieren mogelijk, waardoor het bewegingsapparaat op natuurlijke wijze kan functioneren, rugpijn wordt verlicht en de ontwikkeling van chronische aandoeningen wordt voorkomen.

Adaptic is een merk van Adaptic Innovation a.s., een Tsjechische naamloze vennootschap. De Adaptic-productlijn omvat de Mio-, Easy-, Evora-, Comfort-, Xtreme- en Style-modellen.

Bekijk onze producten

Dit vinden onze klanten

Ik kreeg deze stoel op aanbeveling van een collega. Ik klaagde op kantoor altijd over mijn pijnlijke rug als ik thuis laat klaar was met werken, totdat zij mij de website van deze therapeutische stoel liet zien. De prijs verbaasde me eerst een beetje, maar het was het zeker waard! Een effectieve investering in je gezondheid is het geld waard!

Krátká Martina | Accountant

Het is geweldig om op te zitten, zelfs 10 uur per dag zitten heb ik helemaal geen rugpijn. Ik ben dolblij 🙂 Vergeleken met de stoel die ik vroeger had, is het geen wedstrijd. Ik denk dat een deel ervan de grootte is – mijn oude stoel was waarschijnlijk te groot voor mij. Maar de belangrijkste reden is zeker de balansstoel. Ik dacht eerst dat het misschien vervelend zou zijn, maar het is eigenlijk heel prettig. De stoel is ook gemakkelijk te hanteren. Kortom, geweldig.

S. Eliška | Senior Clinical Researcher

Ik kan u meedelen dat ik gisteren mijn nieuwe Evora Plus stoel heb ontvangen. Levering met trackingnummer was perfect, het monteren van de stoel was eenvoudig. Het kostte me weinig tijd om te wennen aan de 3D kantelbare zitting. Nu vind ik het heerlijk zitten op de bewegelijke zitting. De stoel ziet er goed uit en is van uitstekende kwaliteit. Geweldig dat jullie de stoel ook in Zwiserland konden leveren. Ik zal de stoel zeker aanbevelen bij vrienden.

B.Thomas | Brugg Zwitserland

Ik wil je heel erg bedanken, net na deze eerste dag sta ik versteld van deze stoel! Ik wil ook graag uw verkoopassistent in de Praag 8-showroom bedanken voor zijn uitstekende service, ongeveer een uur met mij doorbrengen, geweldig advies geven en me voldoende tijd geven om de stoel te proberen. Ik ben erg blij dat ik heb besloten om de Adaptic Evora te kopen! 😊

Martina L. | Office Manager

In een woord – GEWELDIG. Ik ben er ontzettend blij mee. Ik heb geen last meer van rug- en heuppijn. Ik heb weer energie. Nu word ik  niet meer voortdurend herinnertd aan mijn leeftijd. 🙂 Op je stoel voel ik me weer een jonge God. Het is ook nog een een mooi model de kleur onze school. Hartelijk dank!

Mgr. P. Marcela | Basisschooldirecteur

Mijn ervaring met de Adaptic Xtreme .In het begin is een bewegende zitting onwennig, zeker als je gewend ben aan een bureaustoel die je overal ondersteunt. Nu ik er een paar weken op zit wil ik niet meer terug naar een bureaustoel met een vaste zitting. Het passieve zitten heb ik nu echt afgezworen nu ik niet meer stijf ben en mijn nek niet meer vastzit als ik ‘s-avonds naar huis ga. Dat is echt heel erg fijn! Toegegeven de Adaptic Style is niet goedkoop maar voor mij is ie het dubbel en dwars waard.

Stolár Andrej | gebruiker van de Adaptic Xtreme